Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Μακαρόνια με Κόκκινη σάλτσα



Συστατικά σάλτσας

  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 μπολ τριμμένη ντομάτα
  • 2 ποτήρια λευκό κρασί (ή 2 ποτήρια METAXA)
  • 1 κσ λάδι
  • αλάτι, πιπέρι, κανέλα (μερικοί αντί για κανέλα προτιμούν λίγο γαρίφαλλο)

Οδηγίες

  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδάκι με το λάδι και ρίζνουμε 1 ποτήρι κρασί.
  • Ρίχνουμε την ντομάτα, το υπόλοιπο κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και την κανέλα.
  • Την αφήνουμε να βράσει και έτοιμη... για την μακαρονάδα μας =)
Tip:

Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε και κόκκινη καυτερή πιπεριά ή τσίλι, επίσις μπορείτε να προσθέσετε και ψιλοκομμένο μπέϊκον (αν δεν έχετε το άνχος των κιλών φυσικά.. δλδ είστε τυχερός ανθρωπος!)




Δεν υπάρχουν σχόλια: