Συστατικά σάλτσας
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
- 1 μπολ τριμμένη ντομάτα
- 2 ποτήρια λευκό κρασί (ή 2 ποτήρια METAXA)
- 1 κσ λάδι
- αλάτι, πιπέρι, κανέλα (μερικοί αντί για κανέλα προτιμούν λίγο γαρίφαλλο)
Οδηγίες
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδάκι με το λάδι και ρίζνουμε 1 ποτήρι κρασί.
- Ρίχνουμε την ντομάτα, το υπόλοιπο κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και την κανέλα.
- Την αφήνουμε να βράσει και έτοιμη... για την μακαρονάδα μας =)
Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε και κόκκινη καυτερή πιπεριά ή τσίλι, επίσις μπορείτε να προσθέσετε και ψιλοκομμένο μπέϊκον (αν δεν έχετε το άνχος των κιλών φυσικά.. δλδ είστε τυχερός ανθρωπος!)